Pazar , Eylül 22 2024

Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Sürüyor

Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler kırsal mahalleler için yoğun mesai harcıyor. Belediye’ye bağlı ekipler son olarak Pınarcık Mahallesi’ne Organizasyon Alanı ve Ortak Kullanım Alanı çalışmalarını tamamladı.

Milas Belediyesi kırsal mahallelerin daha modern bir görünüme kavuşması adına çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir sürede çalışmalarını tamamlayarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulan alanlarda mahalle halkının konforunun arttırılması hedefleniyor.

“300 m2’lik Organizasyon Alanı”

Milas Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Pınarcık Mahallesi’nde yaklaşık 300 m2’lik alana düğün, nişan, sünnet vb. gibi etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi adına Organizasyon Alanı ve yemek vb. işlerin yapılabilmesi adına da Ortak Kullanım Alanı yapım işlemlerini tamamladı. Bu kapsamda yapılan yatırımlarla birlikte vatandaşların etkinlik ve organizasyonlarını gerçekleştirebilmesi adına önemli bir alan kazandırılmış oldu. Pınarcık Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaların ardından, Milas’ın diğer bölgelerinde de çalışmaların sürdürüleceği aktarıldı.

Milas Belediyesi bir yandan koronavirüs ile mücadelesini sürdürüyor, bir yandan yatırımlarına devam ediyor, bir yandan da yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çiftlik Mahallesi’nde parke kaplama çalışmasını tamamladı.

“4000 m2’lik Parke Kaplama Çalışması Tamamlandı”

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Milas Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yollarda bakım, onarım, asfalt ve parke kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Çiftlik Mahallesi’nde 4000 m2’lik parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayarak bölgenin yollarını ulaşım açısından konforlu bir hale getirdi. Belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Milas’ın dört bir noktasında çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini aktardı.

“Program Dahilinde Çalışmalarımızı Yoğun Şekilde Sürdürüyoruz”

Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Her bir vatandaşımızı daha güzel bir Milas’a uyandırma gayretiyle çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çiftlik Mahallemizde parke kaplama çalışmamızı tamamlayarak, vatandaşlarımızın daha konforlu yollarda ulaşımlarını gerçekleştirmelerini sağladık. İlerleyen süreçte Milas’ımızın diğer bölgelerinde sürdürülen çalışmaları da kısa süre içinde tamamlayarak, kentimizin yollarını çağdaş ve modern bir görüntüye kavuşturmayı hedefliyoruz. Her mahallemize eşit ve etkin hizmet etmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir