Pazar , Eylül 22 2024

Ahmet Hıdır’dan Kişisel Sergi

Seramik sanatçısı Ahmet Hıdır, 16. Kişisel sergisini önümüzdeki günlerde açmaya hazırlanıyor.

26 Ağustos tarihinde Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde açılacak olan serginin destekçilerinden biride Bodrum Müdavim Lokanta Meyhane.

Açtığı sergilerle Bodrum’da sanatçıları ve sanatseverleri bir araya getiren Ahmet Hıdır’a destek veren Bodrum Müdavim, Bodrum’da yaşayanlara ve tatilcilere sunduğu eşsiz lezzetleri bu kez sanat ortamına taşıyacak.

“Olağan üstü bir dönemden geçiyoruz” diyerek sergisi hakkında bilgiler veren Ahmet Hıdır, “Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz, bilimkurgu senaryoları gibi yaşanan, kaygıların korkuların arttığı, belirsizliklerin bizi esir aldığı bir süreçteyiz. Gerçeğin düşe karıştığı,  bilinenlerin bilinmeyenlere yenik düştüğü günlerdeyiz. Bilgi çağının içinde, bilgi bombardımanının,  endişeleri, kaygıları, acabaları çoğalttığı, ortalığın toz duman olduğu günler. İşte bu karmaşa ve kaos içinde, kendi içimize daha çok döndüğümüz, kendi kendimize kaldığımız günlerde çıktı bu resimler. Renklerle, dokularla uğraşmak, yeni yeni resimler ortaya çıkarmak çok iyi geldi bana. “Sanat yeniler, değiştirir, geliştirir insanı ” derler ya ,işte ben de o huzuru buldum,  günlerce, gecelerce resim yaparken…Yine benim fırçam, yine benim paletim, yine  benim tuvalimdeki  insanlar,  ama bir başka sadelik, bir başka sakinlik var sanki bu  resimlerde.” şeklinde konuştu.

Milta Bodrum Marina içerisinde bulunan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde 26 Ağustos tarihinde saat 18.30’da açılacak olan sergiye tüm sanatseverler davetlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir