Pazar , Eylül 22 2024

Labranda’nın Tanıtımı Yapıldı

Milas Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı ve Milas için önemli bir yere sahip olan Labranda Su; yeni ambalajlarının ve teknik ekipmanlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtıma Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Labranda İşletme ve İştirakler Müdürü Aşkım Salkım Yalçınkaya ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

“Üretim 6 Kat Arttı”

Geçtiğimiz günlerde boru hatlarının yenilenmesi, su üretim makinesi kurulumu, combatik sistem pet şişirme, kompresör gibi birçok ekipmanın yenilenmesi doğrultusunda 20 Milyonluk dev bir yatırım yapılmıştı. İhaleyi kazanan EKTAM Makine Sanayi firmasının yükümlülüklerini kısa sürede yerine getirmesinin ardından fabrika, üretime başladı. Daha önceki yıllarda sadece 0.5 litre, 1.5 litre, 5 litre ve 19 litrelik damacana su üreten fabrika, yapılan teknolojik yatırım ile 0.33 litre ve 1 litrelik yeni şişelerin yanında, bardak su da üretebiliyor. Labranda Su Fabrikası’nda yeni makinaları basına tanıtan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, üretimin bu teknolojiyle birlikte deneme üretimlerinde bile üretim hacminin 6 kat arttığını vurguladı ve deneme çalışmalarının tamamlanmasından sonra çok daha fazla verim alınacağını aktardı.

“Milas’ımıza Hayırlı Olsun”

Labranda Su Üretim Fabrikası’nda yapılan gezinin ardından basına bir açıklama yapan Muhammet Tokat, Labranda’nın çok önemli bir marka olduğunu belirterek, yapılan yatırımla hem üretim hacminin hem de ürün çeşitliliğinin arttığını vurguladı. Konuşmasına devam eden Tokat, “Değerli basın mensuplarına Labranda Şişeleme Fabrikası’nda yaptığımız çalışmaların bilgilendirmesini yapıyor olmanın mutluluğu yaşıyorum. Burada dev bir yatırım gerçekleştirdik. Labranda, kentimiz için önemli bir marka, bu markanın hak ettiği yatırımı ve teknolojiyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.“ dedi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın ardından söz alan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, yatırımın Milas halkına faydalı olacağını belirterek, “ Milas Belediyesi halkımızın hak ettiği bir yatırımı gerçekleştirdi. Belediyemizi bu dev yatırımdan ötürü kutluyor ve Milas halkına hayırlı olsun diyorum.“ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir