Pazar , Eylül 22 2024

Sokaklar Dezenfekte Edilecek

Bodrum Belediyesi korona virüs ile mücadele için bazı araçlarına dezenfekte modülü ekliyor.

Bodrum Belediyesi tarafından sokakların yıkanması için kullanılan araca dezenfektan modülü ekledi. Aracın arkasına eklenen aparat ile biyosidal ürün sokaklara uygulanmaya başlandı. Belediye meydanına gelen aracı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Belediye Başkan Yardımcıları Tayfun Yılmaz ve Emel Çakaloğlu ile birlikte inceledi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan bir yol yıkama aracı, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında arkasına takılan dezenfekte modülü ile Bodrum cadde ve sokaklarında dezenfekte işlemine başladı. Yeni gelen modül hakkında Temizlik İşleri Müdürü Engin Doğan’dan bilgiler alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Halkımızın sağlığı için korona virüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Yeni dezenfekte aracımızda bugünden itibaren cadde ve sokaklarda dezenfekte işlemine başlıyor” dedi.

Belediye Meydanında ilk incelemeleri yapılan araç, Neyzen Tevfik Caddesinde ilk dezenfekte çalışmasını gerçekleştirdi.

8 Ton kapasiteli araç Sağlık Bakanlığı onaylı biyosidal ürün kullanarak günde 16 saat boyunca Bodrum’da cadde ve sokakları gezerek dezenfekte işlemi gerçekleştirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir